1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 3:07
No menu items!

Primul restaurant pentru câini şi pisici din Germania, deschis în Berlin FOTO

spot_img

restaurant animale de companie

Primul restaurant pentru câini şi pisici din Germania a fost deschis în Berlin. Localul a fost asaltat de proprietarii de câini şi pisici dornici să-şi hrănească animalele de companie cu mâncare sănătoasă, special preparată pentru acestea.

Restaurantul “Pets Deli” a fost deschis în cartierul de lux al capitalei germane, Gruenewald, iar în meniul localului, conceput de un medic nutriţionist pentru animalele de companie, se regăsesc carnea de vită, de curcan sau chiar de cangur cu broccoli, orez, cartofi sau fructe de pădure.

restaurant animale de companie 1

 

restaurant animale de companie 2

Stăpânii de câini şi pisici pot servi o cafea, în timp ce animalele lor de companie se bucură de mâncarea special preparată pentru acestea. De asemenea, proprietarii pot lua mâncarea la pachet.

restaurant animale de companie 4

 

restaurant animale de companie 5

Proprietarul restaurantului, David Spanier, în vârstă de 31 de ani, a decis să deschidă localul cu delicatese pentru câini şi pisici, după ce a observat că patrupedul său nu putea să digere mâncarea pentru animale din supermarket, potrivit dailymail.co.uk.

“Carnea din acest restaurant este de o calitate atât de ridicată, încât ar putea fi consumată şi de către om”, a spus David Spanier.

restaurant animale de companie 3

 D.M.