12.4 C
București
miercuri, 12 mai 2021 - 4:24

Primele imagini cu Sebastian Ghiță după eliberare, surprinse în exclusivitate de Antena 3

Jurnaliștii Antena 3 au reușit să surprindă primele imagini cu Sebastian Ghiță după eliberarea din arest, în timp ce ieșea din sectia de poliție unde trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână.

Fostul deputat român Sebastian Ghiţă a fost surprins de reporterul Antena 3, Bianca Iacob, în timp ce ieșea din sediul Poliției Belgrad, unde este obligat, prin condițiile impuse la eliberare, să se prezinte în datele de 1 și 15 ale fiecărei luni.

Sebastian Ghiță a fost eliberat, pe 26 mai, din arestul Poliţiei de la Belgrad în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de euro, stabilită de magistraţii sârbi care au luat în discuţie solicitarea avocaţilor apărării. 

Surse judiciare din Belgrad au declarat pentru Agerpres că eliberarea lui Sebastian Ghiţă a fost condiţionată de obligativitatea de a nu părăsi capitala Republicii Serbia şi de a se prezenta la poliţie la datele de 1 şi 15 ale fiecărei luni până la soluţionarea dosarului ce i-a fost deschis în instanţă pentru utilizarea unei identităţi false.

Olimpia Diaconiuc