5.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 11:10

Primele declarații ale lui Traian Băsescu după scandalul de corupție în care este implicat fratele său

spot_img

 

Basescu_bolnav 1

Președintele României a făcut declarații, joi, de la ora 13,30, după scandalul de corupție în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu. Declarațiile survin prezentării de către Antena 3 a imaginilor în care apare Mircea Băsescu discutând despre bani cu fiul lui Bercea Mondial.

Traian Băsescu face apel la toți magistrații și polițiștii care au avut în instrumentare dosarele familiei lui Sandu Anghel să spună public dacă a existat vreo intervenție din partea lui sau a cuiva din familia lui.

Regret că fratele meu s-a implicat într-un astfel de anturaj, dar cred că justiția va scoate la iveală adevărul. Eu știu varianta lui încă de anul trecut și cred în ce mi-a spus.

Nu voi face niciun fel de intervenție la nicio instituție a statului. Este major, este responsabil pentru faptele sale și va răspunde ca orice cetățean. Eu nu-l acuz, doar justiția o poate face. Singurul lucru pe care i-l reproșez este anturajul. Între consolidarea justiției și reflexul de a-ți apăra fratele, eu aleg consolidarea justiției.