9.4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 20:50
No menu items!

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, umple conturile „hingherilor” de mașini cu 5 milioane de euro

spot_img

Serviciul de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar va fi concesionat unei firme private pentru 5 ani

Negoita_ridicare_SZ

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiţă a decis să ajute „hingherii” de mașini cu 23 milioane de lei. Serviciul de ridicări a mașinilor parcate ilegal va fi concesionat unei firme private, pe o perioadă de cinci ani.

Direcția Generală de Poliția Locală Sector 3, subordonată primarului Robert Sorin Negoiță, a lansat licitația pentru „delegarea gestiunii prin concesiune a serviciului de ridicare, transport, depozitare si eliberare a vehiculelor/remorcilor stationate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice din sectorul 3”.

Conform licitației publicată pe SEAP, valoarea estimată, fără TVA, se ridică la aproximativ 23,2 milioane de lei. Surprinzător, termenul limită pentru depunerea ofertelor este înainte cu două zile de sfârșitul anului, respectiv 29 decembrie 2014. „Ofertantul trebuie să demonstreze că a realizat o cifră de afaceri medie globală, în ultimii 3 ani, nu mai mica decât 8.500.000 lei. Pentru ofertanții care se încadrează în categoria întreprinderilor mici și mijlocii sumele mai sus menționate se reduc cu 50%”, se arată în condițiile financiare de participare.

Firmele interesate de licitația lansată de Poliția Locală Sector 3 trebuie să aibă angajați minim doi macaragii, 10 șoferi și 10 legători de sarcină. Ofertanții trebuie sa aibă în dotare sau prin contracte de închiriere minim 5 autospeciale care au capacitatea să ridice mașini sau remorci cu o greutate de până la 5 tone, un tractor echipat special pentru transport vehicule greutatea de peste 5 tone, o automacara și cel puțin două stații de emisie – recepție fixe.

Potrivit datelor prezentate de Poliția Locală Sector 3, firma care va câştiga licitaţia va lucra non-stop, şapte zile pe săptămână.