20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:33
No menu items!

Primarul Robert Negoiță face afaceri cu fratele său folosind elevii din sectorul 3

spot_img

Toti elevii liceelor din sectorul 3, unde primar este Robert Negoiță, au primit cadou câte un card de acces gratuit la Water Park, parcul de distracții administrat de fratele edilului, Ionuț Negoiță

Robert_si_Ionut_Negoita

Mii de elevi din liceele sectorului 3 au primit de la diriginți carduri pentru acces gratuit la Water Park, în ziua de luni a săptămânii. Valabilitatea cardurilor este din 2015 până în 2019.

Pe fața cardului este chiar sigla Primăriei sector 3, iar pe verso este o altă siglă, „I Love S 3”. La mențiuni, se precizează că accesul este gratuit în fiecare zi de luni, cu excepția sărbătorilor legale, în următorii patru ani, doar pentru posesorii cardului. Asta însemnând că părinții care vor să-și însoțească copiii la parcul de distracții, trebuie să-și cumpere bilet. În partea de jos a cardului este înscrisă și una dintre paginile de facebook ale primarului Robert Negoiță.

Water Park_Negoita (1) Water Park_Negoita (2)

Conform informațiilor de pe pagina oficială a fratelui edilului, Ionuț Negoiță, acesta este administratorul Water Park Otopeni.

Am încercat să abordez domeniul relaxării și entertainment-ului, prin lansarea în 2004 a Water Park Otopeni, cel mai mare parc acvatic din țară.

ionutnegoita.ro

Frații Robert și Ionuț Negoiță s-au lansat în afaceri de prin anii 1997-1998, mai ales în domeniul hotelier și imobiliar. În 2009, ANAF le-a pus sechestru pe bunuri, pentru datorii de 27 de milioane de euro făcute de persoana fizică Robert Negoiță. Datoriile includeau neplata taxei pe valoarea adăugată (TVA) la tranzacțiile imobiliare realizate de actualul primar, plus penalitățile. În 2011 și 2014, ANAF a scos la vânzare bunurile edilului, pentru recuperarea sumelor.

Robert Negoiță este primar al sectorului 3 din iunie 2012, din partea PSD și este acționar, împreună cu fratele lui, Ionuț Negoiță, la clubul Dinamo.

Ștefan Etveș