3.1 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 22:44
No menu items!

Primarul Răzvan Sava le întoarce spatele cetățenilor din sectorul 4, unde vrea să candideze

spot_img

Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, încearcă să găsească soluții pentru confortul urban al cetățenilor pe care îi reprezintă, sufocați de lucrările la Pasajul Piața Sudului, care parcă nu se mai termină.

Pentru că nu are atribuții administrative în privința acestui obiectiv aparâinând Primăriei Capitalei, Daniel Băluță l-a invitat pe primarul general interimar Răzvan Sava la discuții, în cadrul cărora urma să-i propună un set de soluții pentru a decongestiona, cel puțin temporar, traficul în acea zonă. Întâlnirea, la care au fost solicitați și reprezentanții constructorului, respectiv comapnia Astaldi, urma să aibă loc miercuri dimineață, începând cu ora 10. Deși Primăria Capitalei a confirmat prezența reprezentanților săi, Răzvan Sava a ordonat anularea întrevederii, fără a motiva această decizie intempestivă.

Prin acest gest, Răzvan Sava dovedește că nu-i pasă de cetățenii sectorului 4, pe care dorește să-l administreze, anunțându-și intenția de a candida la funcția de primar. Deși pare că primarul general interimar a încercat să-l prostească pe primarul Daniel Băluță, în final le trage clapa cetățenilor din sectorul 4, cărora ar vrea să le ceară votul, pentru că, până la urmă, este vorba despre confortul acestora, nu despre imaginea unui primar. Astfel, crezând că, prin acest gest, a câștigat o mică bătălie în lupta electorală purtată cu Daniel Băluță, Răzvan Sava a pierdut războiul, înainte ca acesta să înceapă oficial, întorcându-le practic spatele locuitorilor din sectorul 4, care vor fi nevoiți să suporte traficul sufocant de la Piața Sudului.

Piata-Sudului

Valeriu Motoc