14 C
București
duminică, 25 februarie 2024 - 11:32
No menu items!

Primarul PSD care și-a închis primăria să meargă la party urează zilnic la mulți ani sărbătoriților și întâmpină cetățenii cu muzică de petrecere pe site-ul instituției

spot_img

Primăria din comuna Broscăuți, județul Botoșani, și-a închis porțile cu mult înainte de finalul programului, pentru ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Mai mulți localnici au așteptat, degeaba, la porțile instituției. 

Primăria din comuna Broscăuți, județul Botoșani, și-a închis porțile în plină zi lucrătoare, pe data de 1 februarie, cu mult înainte de finalul programului. Astfel, toți cei 17 angajați ai primăriei au fost invitați la masa festivă, lăsând instituția fără niciun reprezentant în timpul programului.

Acest lucru nu ne miră atâta timp cât site-ul primăriei Broscăuți ne întâmpină cu o melodie de petrecere chiar de la prima accesare.

Mai mult de cât atât, pe pagina de Facebook a primarului comunei Broscăuți nu găsim nicio informare în interesul cetățenilor, doar urări și felicitări cu ocazia zilelor de naștere. Zilnic, Costel Agheorghitoaei urează la mulți ani sărbătoriților zilei. 

 

În fotografia surprinsă de Antena 3 CNN se poate observa cum petrec angajații primăriei Broscăuți, în frunte cu primarul.

 În ciuda insistențelor presei și ale cetățenilor, primarul comunei Broscăuți a ales să evite discuțiile cu privire la această situație, închizându-și telefonul imediat ce a fost informat de către un reprezentant al presei despre închiderea primăriei.

Reporterul Antena 3 CNN l-a contactat telefonic pe primarul comunei. Întrebat unde sunt toţi angajaţii, edilul a transmis presei că toţi sunt plecaţi cu munca, pe teren.

„Sunt plecat. Nu e nimeni. (n.r. la primărie). Suntem pe teren avem niște problemuțe cu o extindere de gaz”, a spus primarul.

Antena 3 a difuzat imagini de la petrecere. În cadrul acestora se vede cum angajații erau luau masa la restaurant și ascultau muzică de petrecere.

Pentru a clarifica situația și a lua măsuri adecvate, prefectul județului Botoșani a fost contactat și a promis să investigheze incidentul.

Acesta a subliniat că închiderea unei primării în mijlocul zilei lucrătoare este inacceptabilă și că va lua măsurile necesare pentru a asigura că astfel de situații nu se vor mai repeta în viitor.

D.Constantin