10 C
București
duminică, 28 februarie 2021 - 12:26

Primarul PNL al sectorului 6, Ciprian Ciucu, certat de Ludovic Orban pentru că l-a criticat pe Nicușor Dan

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 al Capitalei, a fost certat azi de Ludovic Orban în ședința de partid, pentru că l-ar fi criticat pe primarul general Nicușor Dan, conform unor surse politice citate de adevarul.ro.

Ciucu s-a dezlănțuit pe Facebook, unde a postat o poză cu un panou instalat pe trotuar, panou care avea informațiile privind un proiect demarat de Primăria Capitalei.

“Tocmai mă pregateam să sun la poliția locală să afle cine a pus acest panou ilegal în așa hal… Pe trotuar, în drumul oamenilor. Dar e un proiect al Primăriei Municipiului București. Ce pretenții să mai avem de la cetățeni dacă angajații primăriei distrug orașul?”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Conform surselor citate, câteva ore mai târziu, Ludovic Orban i-a cerut primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, să înceteze cu reproşurile publice la adresa lui Nicuşor Dan: “Nu-i mai aduce reproşuri lui Nicuşor Dan în public. Dacă e ceva de rezolvat, îmi zici”, i-ar fi transmis liderul PNL primarului Sectorului 6.