23.2 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 11:06
No menu items!

Primarul “NU ȘTIE” din Crevedia, fugărit de localnici, s-a ascuns într-un magazin. Apoi s-a baricadat în birou

spot_img

În ziua în care o a patra victimă a exploziei din Crevedia a decedat, primarul din localitate încă refuză să privească realitatea în faţă. Florin Petre, primarul din Crevedia, a făcut în această dimineaţă un adevărat tur de forţă prin localitate, dar nu a dat explicaţii oamenilor, ci din contră a continuat să se ascunde de ei.

Potrivit informaţiilor Observator, în această dimineaţă primarul din Crevedia a fugit prin comună şi a ajuns să se ascundă de localnici într-un magazin. Ulterior, după ce a ajuns în sediul Primăriei, Florin Petre s-a ascuns şi de jurnalişti şi nu a dorit să răspundă niciunei întrebări. Edilul s-a baricadat în biroul său şi a închis uşa în nas reprezentanţilor presei.

Primarii din Crevedia şi Caracal nu mai sunt susţinuţi de PSD, a declarat, sâmbătă, liderul formaţiunii, premierul Marcel Ciolacu, scrie Agerpres. El a fost întrebat dacă PSD mai susţine candidaturile viitoare a primarilor din Crevedia şi Caracal, în condiţiile în care primarul din Crevedia, Florin Petre, a fost exclus din partid, iar primarul din Caracal, Ion Doldurea, a fost suspendat. Deciziile au fost luate de Consiliul Politic Naţional al PSD, reunit la Palatul Parlamentului.

D.Constantin