12.6 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 11:38

Primarul Nichita: Nu știam că a te îndrăgosti e un delict. Restul e cancan

Primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita, a declarat că nu a știut că în România este un delict ca un bărbat să se îndrăgostească sau să i se “aprindă călcâiele” după o femeie

nichita gheorghe

Nu am știut că în România a te îndrăgosti de o femeie înseamnă un delict. Nu știam că, dacă i se aprind călcâiele unui bărbat, care este despărțit, este un delict. Restul este o chestiune de cancan, pe care îmi permit să o lămuresc după ce voi afla verdictul și, de ce nu, pe măsură ce vor merge mai departe cercetările, astfel încât să pot răspunde la întrebări.

Gheorghe Nichita, primar Iași

Declarația a fost făcută după terminarea procesului de la Curtea de Apel București, unde s-a judecat contestația DNA la decizia instanței de a-l pune sub control judiciar pe Gheorghe Nichita. Instanța a rămas în pronunțare.

Primarul le-a mai spus ziariștilor că nu a dorit să ducă PSD în acest scandal, după 9 ani în care a dețint funcția de vicepreședinte al partidului.

Gheorghe Nichita este acuzat că a folosit angajați din Poliția Locală Iași pentru a o urmări pe fosta sa iubită, Adina Samson. Polițiștii locali au accesat baza de date a instituției, au folosit resursele umane și materiale în demersurile persoanale ale lui Nichita.

Mai mult, membri ai clanului “Cordunenilor” ar fi fost implicați în amenințarea unui bărbat, care s-a întâlnit pe 25 aprilie la o terasă cu Adina Samson.

M.N.