7.4 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 10:06

Primarul iubăreţ al Iaşiului, Gheorghe Nichita, a ieşit din arest după 4 luni

Primarul suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita, a fost eliberat din arestul preventiv după patru luni, urmând să fie judecat şi cercetat în dosarele de corupţie în arest la domiciliu.

La ieşirea din arest, Gheorghe Nichita a spus că a trăit cea mai grea perioadă din viaţa lui, conform jurnaliştilor prezenţi la Iaşi.

Gheorghe Nichita a fost arestat în octombrie, anul trecut, şi este acuzat de DNA că ar fi luat mită de la patronul grupului UTI, care ar fi fost interesat să obţină un contract pentru semaforizarea Iaşiului, un proiect de aproape 70 de milioane de lei. Gheorghe Nichita mai este implicat într-un dosar în care este acuzat că a folosit Poliţia Locală pentru a-şi spiona amanta, o subalternă din Primărie, care l-a reclamat la DNA cu mai multe abuzuri pe care le-ar fi făcut edilul.

Primarul suspendat al Iaşiului a spus că acest „coşmar” nu s-a sfârşit, pentru că de luptat în continuare, dar în aceste momente “cumplite” se vede foarte clar “cum se separă grâul de neghină”, Nichita făcând referire la cei care i-au întors spatele în această perioadă.

S. Marinescu