3.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 6:37
No menu items!

Primarul Galațiului pleacă din PNL și se înscrie UNPR

spot_img

Edilul și-a anunțat decizia după ce Ordonanța de Urgență a Guvernului care permite migraţia aleşilor locali fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost publicată în Monitorul Oficial

marius-stan

Primarul orașului Galați, liberalul Marius Stan, a declarat că va pleca din PNL și se va înscrie în UNPR. Edilul și-a anunțat demisia din PNL după ce Ordonanța privind migrația aleșilor locali a fost publicată în Monitorul Oficial.

Acum, pentru că ordonanţa îmi permite, evident, îmi voi da demisia din PNL. Zilele următoare, nu sunt omul cu două feţe. Da, voi fi la UNPR, asta înseamnă o construcţii viitoare care, cel mai probabil, va însemna un nou USL“, a declarat Marius Stan, citat de Digi24.

Pe lângă edilul din Galați și-au anunțat plecarea din partid și primarul din Suceava, liberalul Gheorghe Fron, edilul din Gorj, Ion Bârca și primarul din Iași, Constantin Hobînca.

Liderii PNL i-au avertizat pe aleșii liberali că își vor pierde mandatul dacă își vor schimba partidul.

Ordonanța de Urgență a Guvernului care permite migraţia aleşilor locali fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost publicată, marți, în Monitorul Oficial.

D.M.