19.9 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 8:11

Primarul Emil Boc, prins fără mască la Untold, deși măsura este obligatorie

spot_img

Organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat înainte de începerea evenimentului că masca este obligatorie peste tot unde se desfășoară fesivalul, denumit și din aceast motiv, “cel mai sigur din lume”. Cu toate acestea, aproape nimeni nu poartă masca sanitară, inclusiv primarul Emil Boc a fost surprins ieșind de la festival fără mască de protecție. De altfel, a oferit și un moment rar jurnaliștilor, nu i-a lăsat să îl fotografieze.

Primarul Emil Boc a fost surprins vineri noaptea, în jurul orei 2.00, împreună cu soţia, Oana, sîn timp ce se îndreptau spre ieşirea de la festival.

Rugat de ziariştii clujeni să stea la fotografie, Boc a refuzat energic. S-a întors brusc, şi-a acoperit faţa cu mâna şi a spus că e un moment privat. „Maestre, nu vreau! E un moment privat”, a spus Emil Boc reporterului de la Ştiri de Cluj.

Soţia primarului, Oana Boc a acceptat să fie fotografiată, părând şi ea suprinsă de gestul primarului.

Un motiv plauzibil al refuzului este faptul că primarul nu purta mască de protecţie, deşi, teoretic, acest lucru esta obligatoriu.

În schimb, în luna iulie, la festivalul Electric Castle, Emil Boc a fost bucuros să se fotografieze, avându-l alături și pe premierul Florin Câţu.

De altfel, fotografiile au fost postate chiar de edil pe contul său de Instagram.

C.Dumitrescu