13.8 C
București
joi, 4 martie 2021 - 14:24

Primarul din Tulcea cenzurează rețeaua Facebook. VIDEO

Constantin Hogea a ordonat scoaterea unui film de pe pagina Poliției Locale

Hogea Constantin

Un film înregistrat de camerele de supraveghere din Tulcea care arată un accident provocat de fiul unor afaceriști locali a fost șters de pe pagina de Facebook a Poliției Locale din ordinul primarului.

hogea_FB

Imaginile postate pe facebook prezentau un accident spectaculos, dar fără urmări grave, petrecut în central oraşului Tulcea, dupa ce un tânăr cu permis de conducere de doar câteva zile a scăpat controlul maşinii şi a lovit o alta, pe o trecere de pietoni, informează ziaruldetulcea.ro. La scurt timp, imaginile au fost şterse de administratorul paginii oficiale a Poliției Locale, din ordinul primarului Constantin Hogea, după cum au anunțat reprezentanții poliției locale.

politia locala tulcea 1

Din câte se pare, șoferul implicat în accident este fiul unor oameni de afaceri din Tulcea, implicaţi în comerţul cu amănuntul, una dintre firme figurând în monitorul oficial cu o donaţie către Partidul Democrat Liberal, partidul primarului Hogea. Mai mult, firmele părinţilor şoferului respectiv ar avea şi afaceri directe cu Primăria, precizează ziaruldetulcea.ro.

Conflictul dintre Poliția Locală și primarul Hogea a escaladat ajungându-se la acuzații grave lansate la adresa edilului. Poliția Locală a anunțat, tot pe Facebook, faptul că pagina oficială a fost blocată, tot din ordinul primarului, și a fost nevoie de schimbarea numelui paginii pentru a putea redeveni funcțională.

politia locala tulcea 2