14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 1:16

Primarul din Călărași, Daniel Drăgulin, a murit la Spitalul Balș. El s-a infectat cu coronavirus în campania electorală

spot_img
Primarul în funcție din Călărași, Daniel Drăgulin (PNL), în vârstă de 59 de ani, a murit  la Institutul “Matei Balș”, unde era internat de miercurea de dinaintea alegerilor locale.
Dan Drăgulin era lider al PNL Călărași și vicepreședinte al PNL.
Ludovic Orban a declarat, luni, că “Dan Drăgulin era un om în putere, un om în activitate, un care şi-a exercitat şi funcţia de preşedinte al filialei PNL Călăraşi, funcţia de primar şi-a exercitat-o în cele mai bune condiţii. Nu ştii niciodată ce efecte are virusul şi e clar că provoacă decese. Noi am ţinut legătura cu domnul director Streinu-Cercel permanent, am fost informat de evoluţia stării de sănătate, de faptul că a avut forme grave de manifestare şi din nefericire s-a produs acest deznodământ”.
 
Drăgulin a fost primar la Călărași timp de 8 ani, iar la alegerile din 27 a candidat pentru un nou mandat, însă a pierdut în fața candidatului PSD Marius Grigore Dulce, director al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.
 
În timpul campaniei electorale, el a anunțat de două ori că a intrat în izolare, ca urmare a contactului direct pe care îl avusese cu persoane confirmate pozitiv.