5 C
București
duminică, 28 februarie 2021 - 11:13

Primarul Clotilde Armand, cu masca de protecție sub nas

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, care a apărut în campania electorală cu o mască vizieră din plastic transparent, șochează din nou și apare cu o mască de protecție normală, dar pe care o ține sub nas.

Foarte fericită că șeful ei, Dan Barna, a venit să o viziteze la primărie, Clotilde Armand a dat drumul la cameră să se înregistreze, dar a uitat de masca de protecție, pe care a lăsat-o sub nas.

Clotilde ArmandAm fost bucuroasă să-l primesc astăzi la Primăria Sectorului 1 pe vicepremierul și colegul meu Dan Barna. Am discutat despre proiectele pentru Sectorul 1 și cum poate comunitatea noastră să beneficieze de Programul Național de Redresare și Reziliență, despre presiunile Secției Speciale și despre cum am devenit eu, Vlad Voiculescu, Cătălin Drulă principalii inamici ai aparatului de linșaj coordonat de pesediști. Noi suntem o echipă puternică și vom continua cu reformele noastre fără să ne intimidăm de nimeni și de nimic. Continuăm!”,

este postarea primarului sectorului 1, pe pagina sa de socializare.

Comentariile nu au întârziat să apară.

Doamna Clotilde, nu știu despre ce vorbiți dv acolo dar prin simplul fapt că vă afișați cu masca purtată incorect, de la oamenii de rând ce să ne mai așteptăm?! Despre bursele de merit restante ale copiilor din sect 1 mai are rost sa întrebam?
V-a iesit nãsucul din mãscutã…si vous me comprenez…
omu’ de rand ia amenda ca poarta masca incorect(sub nas), omu’ politic ne sfideaza, o poarta la misto si cand e filmat.
Clotilde Armand a mai fost surprinsă, în timpul campaniei electorale, cu o mască de protecție tip vizieră, explicând atunci că acest tip nu o încurcă atunci când vrea să comunice cu oamenii.