22.2 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 17:58
No menu items!

Primăria Sectorului 6 se închide. Mai mulți angajați au Covid

spot_img

Primăria Sectorului 6 din Capitală se închide, după ce mai mulți angajați ai instituției au fost depistați cu Covid-19. Activitatea de relații cu publicul se va desfășura, până pe 29 martie, prin poștă și online.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat, miercuri, că au fost depistate 21 de cazuri de infectare cu virusul Sars -CoV-2, după ce au fost testați toți angajații instituției.

„Legea spune clar, la un număr cinci angajați confirmați cu Covid-19, sediile instituțiilor se închid. Astăzi, am primit rezultatele testării întregului personal, realizată săptămâna aceasta, în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajați având Covid 19. Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajați care activează în sediul principal)”, a precizat primarul Ciucu.

Alți 14 angajați au fost confirmați cu Covid-19 la sediul central al ADP, tot în urma testării întregului personal.

„Astfel, în ședința Comitetului Local de Urgență am decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29.03.2021. Angajații vor lucra în regim de telemuncă. Din păcate, legea nu prevede posibilitatea ca acolo unde avem rezultate clare să meargă acasă doar cei confirmați pozitiv. De asemenea, am decis ca toată activitatea de relații cu publicul să se desfășoare exclusiv prin servicii de poștă și online”, a menționat edilul sectorului 6.  

El a adăugat că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte.