3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 22:36
No menu items!

Primaria sectorului 6 dă 170.000 de euro pe supravegherea trasării unor parcări și modernizarea trotuarelor

spot_img

După ce a cheltuit sute de mii de euro pe bănci puse pe trotuare în fața blocurilor și spații verzi inexistente, Primăria Sectorului 6 aruncă peste 170.000 de euro pe supravegherea unor lucrări pentru parcări și modenizarea trotuarelor

Primaria_Sector 6

Primăria Sectorului 6, condusă de Rareș Mănescu, a atribuit un contract de consultanță pentru lucrările privind modernizarea urbanistică a străzilor, trotuarelor și parcărilor în cartierul Militari, în valoare de aproximativ 620.000 de lei, fără TVA, bani cu care se pot amenaja câteva spații de joacă pentru copii.

Concividia Consulting, o firmă cu doi angajați, a câștigat contractul, în valoare de aproximativ 170.000 de euro, pentru servicii de dirigenție de șantier privind lucrările care se vor executa în cadrul proiectului „lucrări privind modernizare urbanistică străzi, trotuare, parcări în Cartierul Militari (delimitat de Șoseaua Virtuții, Str. Arieșul Mare, Str. Baia de Arieș, B-dul Iuliu Maniu)”. Chiar dacă are sediul în Pipera, Voluntari, adresa firmei Concividia Consulting, figurează într-un apzrtament din sectorul 6, iar domeniul de activitate este „întreținere peisagistică”. Conform site-ului firmei, Concividia Consulting este o firmă care are ca domeniu principal de activitate „consultanță în constructii”. Firma de consultanță a declarat un profit de aproximativ 188.000 de lei, potrivit exercițiului financiar depus la finalul anului în 2013.

Licrarea nu poate fi subcontractată și este finanțată din fonduri europene și bani de la bugetul local.