Primăria Capitalei montează parapeţi din beton şi limitatoare de viteză pe malurile Dâmboviţei

Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor, va monta limitatoare de viteză şi parapeţi de protecţie din beton de-a lungul Dâmboviţei, după ce două autoturisme au căzut în râu în ultima săptămână şi doi oameni şi-au pierdut viaţa, au anunţat luni reprezentanţii municipalităţii.

“În acest sens, s-a solicitat astăzi Comisiei Tehnice de Circulaţie, avizarea montării unor limitatoare de viteză (din 800 de metri în 800 de metri) şi a semnalizării rutiere de atenţionare pe porţiunea de drum cuprinsă între Pod Vitan şi limita administrativă a Municipiului Bucureşti, sens Glina. Pe celălalt sens de circulaţie, dinspre Glina spre Pod Vitan, se vor monta acelaşi tip de limitatoare şi indicatoare rutiere de limitare a vitezei, la care se adaugă, în curbă, panouri Curbă deosebit de periculoasă”, au spus reprezentanţii Primăriei Capitalei.

De asemenea, Administraţia Străzilor va amplasa în aceeaşi zonă şi parapeţi de protecţie din beton.

După aprobarea bugetului Bucureştiului de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în care este prevăzută suma de 3.750.000 de lei, parapeţii de protecţie din beton vor fi montaţi în regim de urgenţă, pe o porţiune de 6.800 de metri liniari, pe sensul de mers spre podul Vitan, şi 1.600 de metri liniari pe sensul de mers spre centura Capitalei.

Primăria Capitalei a decis să ia aceste măsuri după ce în ultima săptămână două autoturisme au căzut în râul Dâmboviţa, două persoane pierzându-şi viaţa.

NICIUN COMENTARIU