18.2 C
București
duminică, 2 octombrie 2022 - 3:19
No menu items!

Primar din Vaslui supărat pe avioanele de luptă ale NATO: „Ne-au risipit norii de ploaie”

spot_img

Locuitorii comunei Ștefan cel Mare din Vaslui sunt extrem de supărați pe NATO și pe avioanele de luptă ale Alianței care s-au trezit să facă antrenamente chiar deasupra localității lor. „Ne-au alungat norii de ploaie, își bat joc de sătenii noștri, făcând piruiete în aer, sperie animalele pe câmp, câinii latră în curți non-stop. Nu fac antrenamente, ci zboruri în figuri și ne-am săturat să fim chinuiți”, spune revoltat primarul localității Mihai Moraru, care dă asigurări că vorbește în numele tuturor sătenilor și cere explicații Ministerului Apărării Naționale. 

“Ne-am săturat să tot fim chinuiți de avioanele militare care cică efectuează antrenamente deasupra comunei noastre. Noi credem că acești piloți își bat joc de sătenii noștri, făcând piruiete în aer sau apropiindu-se foarte mult de sol, până aproape de vârfurile stâlpilor de înaltă tensiune. Varianta cu antrenamentele pică, fiindcă dacă ar fi așa, nu ar face acrobații în aer sau piruiete, de zici că a venit bâlciul.

Zborurile acestora sperie animalele pe câmp, câinii latră în curți non-stop.

Ieri se adunaseră câțiva norișori de ploaie deasupra noastră și trăgeam nădejde la o ploaie pe care o așteptam de trei luni. Normal că de la zborul avioanelor norii s-au risipit și nu a mai plouat. Peste tot au căzut precipitații, numai la noi nu!„, a declarat primarul pentru Vremea Nouă

I-aș întreba pe domnii de la MAPN, de unde au atât cherosen la dispoziție acești piloți și de ce părăduiesc banii publici pe zborurile lor în figuri. Ei nu fac antrenamente, ci figurație! Eu vorbesc atât în nume personal, cât și în numele oamenilor din comună, sătui să tot audă de război și de iminența izbucnirii acestuia pe teritoriul nostru. Măcar să ne scutească cu așa zisele lor antrenamente. Poate să le facă și în altă parte. Noi la Ștefan cel Mare ne-am săturat”, a conchis primarul. 

Mai multe detalii AICI. 

Emanuel Stan