24.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 20:23
No menu items!

Prima reacție a lui Ciolacu după conferința lui Cîrstoiu: O să lămurim luni în Coaliție

spot_img

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție, sâmbătă, după conferința de presă organizată de candidatul coaliției la Primăria Capitale, Cătălin Cîrstoiu. Ciolacu a spus că „în acest moment” Cîrstoiu este candidatul alianței PSD-PNL, că a avut un schimb de mesaje cu acesta, iar luni va exista o ședință a coaliției legată de candidatura acestuia.

„Candidatul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu. Am spus foarte clar că luni vom face o coaliţie, am vorbit pe WhatsApp cu domnul Cîrstoiu, o să vorbesc şi telefonic mai târziu, e normal că ţinem o legătură între noi. Nu am apucat să mă uit în detaliu la conferinţa de presă de ieri şi să urmăresc. (…) Sunt ferm convins că bucureştenii vor alege varianta cea mai bună”, a afirmat Marcel Ciolacu sâmbătă, la Piteşti.

Întrebat dacă ar fi de acord ca alianţa PSD-PNL să nu mai propună un candidat pentru Primăria generală a Capitalei, Ciolacu a subliniat că acest lucru este exclus.

„Este exclus. Ce vă pot spune cu certitudine, că alianţa PSD şi PNL la Primăria generală a Capitalei va avea un candidat unic. În acest moment avem un candidat unic. (…) Haideţi să avem coaliţia de luni”, a spus Ciolacu.

„Domnul Cîrstoiu nu e un criminal, iertaţi-mă! Înţeleg campania… dom-le, e un medic de excepţie e un decan la UMF, un om care şi-a clădit profesional tot ce se poate, este solicitat şi în România şi în străinătate pentru operaţii şi nu face operaţii simple. Haideţi să fim corecţi! Am înţeles, a fost la o clinică… dar lucrurile acestea o să le lămurim în cadrul Coaliţiei”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat dacă crede că medicul Cîrstoiu este incompatibil, liderul PSD a spus: „Eu nu am văzut o decizie la domnul Cîrstoiu, nu am văzut-o! Dacă ANI are document, să o rezolve!”.

El a anunţat că o discuţie privind candidatul la Primăria Capitalei va avea loc luni.

 „O să vorbim luni. E atât de simplu, e corect. Nu-mi cereţi mie să iau decizii eu e incorect pentru un de asemenea valoare profesională să fac acest lucru”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

                                                                                                                Adina Bucur