9.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 0:10

Prima mutare importantă a lui Rednic, după ce s-a întors la Dinamo

spot_img

După ce săptămâna trecută a revenit la Dinamo, nemulțumit de pregătirea fizică a jucătorilor, Mircea Rednic a decis să producă o primă schimbare în staff-ulechipei, iar „câinii” vor avea un nou preparator fizic.

„Ne-am relaxat la 2-0 și clar, în momentul de față, nu avem bancă. Ăștia ai mei, care au intrat, parcă erau mai obosiți decât cei care au ieșit.

Acum, avem două săptămâni în care ne vom antrena. Cel puțin doi jucători vor veni”, a spus Rednic.

Dinamo a avut în ultimul an trei preparatori fizici: George Neagu, venit de la Astra Giurgiu și care mai fusese la Dinamo și un preparator fizic spaniol, Mikel Guillen.

În mandatul lui Dario Bonetti Dinamo l-a avut preparator fizic pe Cristian Sandu.

Cel mai probabil Mircea Rednic își va mai completa staff-ul tehnic, iar în zilele următoare vor mai ajunge la echipă alți doi-trei jucători.

Mircea Rednic reprezintă performanța în istoria fotbalului dinamovist. Ca jucător, Mircea Rednic a evoluat opt sezoane consecutive în tricoul alb-roșu, a câștigat titlul de campion (1984, 1990), Cupa României (1984, 1986, 1990) și a participat la cele mai importante rezultate în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) și semifinalele Cupei Cupelor (1990).

Unul dintre cei mai iubiți dinamoviști, Mircea Rednic este antrenorul cu care echipa noastră a câștigat ultimul titlu de campioană în România, cu 14 ani în urmă, în 2007.”, se arată pe site-ul oficial al lui Dinamo.