5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 14:33
No menu items!

Primăria Sectorului 6 despăgubeşte proprietarii maşinilor avariate de copacii căzuţi

spot_img

furtuna-Bucuresti_SZ-8-500x333

Primăria Sectorului 6 a anunţat marţi că va despăgubi proprietarii ale căror autovehicule au fost avariate de copacii căzuţi în timpul furtunii.

Proprietarii ale căror autovehicule au fost avariate în urma căderilor de arbori sau de crengi pot depune cerere pentru a primi despăgubiri la sediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane (ADPDU) Sector 6, din Intrarea Aviator Caranda nr. 9, pentru a intra în posesia Poliţei de Asigurare de la firma cu care instituţia a încheiat un contract, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Aceştia trebuie să prezinte actul de identitate, dovada de la Poliţia Rutieră privind constatarea accidentului şi certificatul de înmatriculare a autoturismului.

În Sectorul 6, în noaptea de luni spre marţi au fost sesizate 21 de incidente produse de arbori doborâţi de furtună, iar marţi dimineaţă, până la orele 9.15, alţi şase copaci au fost doborâţi de vânt.

Potrivit autorităţii locale de sector, zonele în care au fost înregistrate incidentele sunt în cartierul Drumul Taberei – pe străzile Cara Anghel, Titel Petrescu, Gh. Caranda, Lăţea Gheorghe, aleea Compozitorilor, în cartierul Militari – pe străzile Virtuţii, Iuliu Maniu, Dezrobirii, Apusului, în cartierele Crângaşi şi Giuleşti – pe Bulevardul Crângaşi, Calea Giuleşti nr. 48.

Lucian Mera