4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 5:14
No menu items!

Primăria Sectorului 6 dă jumătate de milion de euro pentru deszăpezire

spot_img

Chiar dacă cetățenii sectorului 6 se luptă în fiecare iarnă cu munții de zăpadă de pe trotuare și de pe străduțe, primarul Rareș Mănescu cheltuiește sute de mii de euro pentru deszăpezire

zapada

Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, „patronată” de edilul Rareș Mănescu a scos la licitație contractrul acord-cadru pentru servicii de deszăpezire. Deși ninge aproximativ patru luni pe an în București, în sectorul 6, acordul-cadru de deszăpezire are o durată de 12 luni de la data atribuirii contractului.

Acordul-cadru are o valoare estimată fără TVA, între 157.000 și 2.512.000 de lei.

Potrivit anunțului de licitație, conducerea Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 va încheia trei contracte subsecvente, „valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent va fi de 157.000 lei fără TVA, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent va fi de 942.000 lei fără TVA”.

Ofertantul trebuie să facă dovada, prin prezentarea de documente relevante, că dispune de cel puțin 15 utilaje multifuncționale pentru deszăpezire și combaterea poleiului, patru buldoexcavatoare, patru încărcătoare frontale cu virare prin derapare și cinci autobasculante. Ofertantul trebuie să facă dovada că dispune de un număr suficient de conducători auto și deservenți de utilaje pentru a putea presta serviciile cu întregul efectiv de utilaje în acelasi timp

anunț de licitație

Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 nu organizează licitatie electronică, pentru contractul acord-cadru de deszăpezire, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind pe 10 noiembrie, ofertele fiind deschise în aceeași zi.

Alexandru Maghiar