16.1 C
București
joi, 30 mai 2024 - 2:28
No menu items!

Primăria Sectorului 6 curăță două străzi și trei alei cu 700.000 de euro

spot_img

Contractul pentru curățenia din micul cartier Constantin Brâncuși urmează a fi încheiat pentru următorii patru ani

Blocuri ANL cartier Brancusi_SZ

Primăria Sectorului 6 vrea să plătească peste 700.000 de euro numai pentru curățenia aleilor din cartierul Constatin Brâncuși. În acest an, consilierii locali ai sectorului 6 au estimat că serviciile de salubritate costă aproximativ 18,6 milioane de euro.

Oficialii Direcției de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 au demarat licitația, la începutul acestei luni, procedura de licitație pentru „servicii de curățenie și întreținere în Cartier Brâncuși”. Contractul acord-cadru, estimat la circa 2,53 milioane de lei, fără TVA, va fi încheiat pentru o perioadă de patru ani. Conform licitației gestionate de specialiștii sectorului 6, cei peste 700.000 de euro vor fi alocați de la bugetul local, nu se va organiza licitație electronică, iar principalul criteriu de atribuire este prețul cel mai scăzut. Pe lângă mături și cărucioare de gunoi, firmele care participă la licitație trebuie să facă dovada că au în dotare măturători, monodiscuri și sistem pentru curățarea geamurilor.

Pentru îndeplinirea corespunzătoare a serviciilor de curățenie, operatorul economic trebuie să facă dovada că dispune de minim următoarele dotări tehnice:

– Monodisc profesional pentru șlefuire și curățare – 4 bucăți

– Măturător stradal cu 2 perii – 5 bucăți

– Sistem pentru curățarea geamurilor cu lavetă din microfibră și mâner telescopic- 5 bucăți

– Cărucior profesional cu 2 găleți de 6 l, 4 cutii cu mâner, 2 tăvi auxiliare și coș de gunoi de 120 litri- 8 bucăți”

 sursa: www.e-licitatie.ro

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 mai, iar licitația va avea loc a doua zi, la sediul Direcției de Administrare a Fondului Locativ Sector 6.

 Ștefan Etveș