10 C
București
duminică, 28 februarie 2021 - 14:05

Primăria Capitalei dă aproape 20 de milioane de euro pentru curățenia din parcuri

Contractul ce urmează a fi semnat este valabil pentru patru ani

ALPAB_SZ

Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), din subordinea Primăriei Capitalei, este pe cale să semneze un contract în valoare de peste 80 de milioane de lei (peste 18 milioane de euro) pentru serviciile de curățenie din parcuri. Contractul are o valabilitate de patru ani.

ALPAB a lansat o licitație prin publicarea unui anunț pe site-ul oficial al achizițiilor publice (SEAP). Potrivit documentului, deschiderea ofertelor va avea loc pe 14 octombrie, când ar putea fi anunțat și câștigătorul acordului-cadru valabil pentru 48 de luni.

ALPAB estimează o valoare totală cuprinsă între 63 de milioane de lei și 80 de milioane de lei, fără TVA. Vor fi prestate servicii de salubrizare și igienizare pentru aleile și spațiile verzi din parcurile aflate în administrarea ALPAB. Potrivit anunțului, „contractele subsecvente vor fi încheiate în fiecare an calendaristic, numărul lor total fiind între 4 și 6. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 19.841.936 lei, iar a celui mai mic de 15.811.479 lei. Valorile nu includ TVA”.

Andrei Tudor