7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 5:48
No menu items!

PREZIDENȚIALE 2014. Studenții din Regie au votat, până la ora 15.00, în număr dublu față de primul tur

spot_img

Pe listele suplimentare din campusurile universitare din București și Cluj, numărul studenților care au votat până la ora 15.00 era dublu față de primul tur al alegerilor

regie studenti

Un număr de 625 de persoane, în principal studenți, au votat, duminică, până la ora 15.00, pe listele suplimentare, la Secția 1205 în apropiere de campusul Regie, potrivit unui centralizator al Comisiei secției.

Numărul studenților care au votat până la ora 15.00 este aproape dublu față de numărul celor care au votat în urmă cu două săptămâni, la primul tur al alegerilor prezidențiale, la această secție de vot.

Studenții care votează în Capitală trebuie să completeze mai întâi o declarație pe propria răspundere, pe care să o semneze în fața comisiei secției de votare, înainte de a primi buletinul și ștampila de vot.

Studenții au primit două zile libere , vineri și luni, pentru a putea să se deplaseze în localitățile de domiciliu și să își exprime votul.

Și în campusul studenţesc de pe strada Observatorului din Cluj-Napoca, unde sunt cazaţi studenţii Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, fluxul la vot era continuu. Majoritatea tinerilor au declarat corespondentului mediafax că au refuzat oferta Guvernului a beneficia de două zile libere pentru a putea pleca să voteze acasă.

La secţia de votare nr. 4 Cluj-Napoca, numărul votanţilor de pe listele suplimentare era, până la ora 13.00, de aproape 180, faţă de 119, în primul tur.