3.9 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 16:14
No menu items!

PREZIDENȚIALE 2014. Ponta îl invită pe Iohannis la dezbateri în turul II

spot_img

Victor Ponta a declarat, duminică seară, că în următoarele două săptămâni se va adresa tuturor românilor

Ponta_Victor_SZ

Victor Ponta – câștigătorul primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, potrivit datelor preliminare ale exit-poll-urilor de la ora 21.00 – a declarat, duminică seară, că în următoarele două săptămâni îl invită pe contracandidatul său, Klaus Iohannis, la dezbateri.

Ponta a declarat că este mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul său de preşedinte, menţionând că în următoarele două săptămâni se va adresa tuturor românilor, pentru că se simte responsabil pentru toţi.

Mulţumesc celor care au crezut ca e important să voteze. Îi rog pe cei ce au votat pentru mine să îmi fie încă o dată alături în 16 noiembrie, pentru că atunci putem într-adevăr să pornim pe acest drum de care România are nevoie.

Victor Ponta
premier, președinte PSD

Victor Ponta a precizat că-l invită pe contracandidatul intrat, împreună cu el, în turul doi al prezidenţialelor – Klaus Iohannis – la emisiuni televizate, alături de el, în a doua săptămână a campaniei care urmează, nu pentru confruntări, ci pentru dezbateri pe teme importante.

Întâlnire în coaliţie marţi, pentru a anunţa persoanele care pot conduce un guvern

Victor Ponta a mai spus că marţi se va întâlni cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare, iar împreună vor anunţa persoana sau persoanele care pot conduce “un guvern al României pe baza proiectului USL”.

Marţi mă voi întâlni cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare şi împreună vom anunţa persoana sau persoanele care pot conduce un guvern al României pe baza proiectului USL.

Victor Ponta
premier, președinte PSD

În plus, Ponta s-a declarat convins că schimbarea începută în 2012 poate fi dusă “la capăt”.