14.9 C
București
luni, 5 iunie 2023 - 8:47
No menu items!

PREZIDENȚIALE 2014. La 100 de ani, a votat pentru un președinte „care să pună țara la loc”

spot_img

Elisabeta Joldea a mers la urne încă de la primele ore ale zilei

elisabeta_joldea

Elisabeta Joldea din Alba Iulia, care împlineşte 100 de ani luna aceasta, a mers la vot şi aşteaptă de la viitorul preşedinte „să fie om cinstit”, să iubească românii şi „să pună ţara la loc”, iar dacă nu va face asta „să se care”. În acelaşi timp, ea spune că trebuie „să le fie ruşine” celor care nu votează.

Elisabeta Joldea a mers încă de la prima oră la Secţia de votare numărul 1 din Alba Iulia, spunând că a vrut să îşi facă datoria faţă de ţară pentru că o iubeşte şi că vrea să ajute „să fie bine” în România.

Eu întotdeauna prima vreau să fiu şi la biserică, şi la vot. Vreau să îmi fac datoria către ţară. Îmi iubesc ţara şi vreau să votez şi să ajut să fie bine în ţara noastră„, a afirmat bătrâna citată de MEDIAFAX. 

Eu sunt o femeie bătrână şi lucrez şi acum, la vârsta asta, ca să îmi asigur traiul, iar ei vin şi doar fură. Păi se poate asta, se poate să îşi bată joc de noi? Ne doare sufletul când vedem că noi îi votăm şi ei uită de noi. Nu avem oameni cumsecade. Am avut oameni cum erau Titulescu, Maniu şi mulţi alţii care au ţinut ţara. Şi aşa cum a fost atunci a fost mai bine şi mai linişte. Dar acum parcă au înnebunit.

Elisabeta Joldea

Deși a votat pentru un viitor preşedinte al României, Elisabeta Joldea este monarhistă convinsă, spunând că regele ar fi mai bun decât un preşedinte, deoarece cel puţin ar fi „un om dintr-o familie onorabilă”.