3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 3:44
No menu items!

PREZIDENȚIALE 2014. Doi bărbați au murit după ce au votat / UPDATE

spot_img

Incidentele s-a produs în localitatea Bârseşti (județul Vrancea) și în municipiul Arad

Votare_PE_SZ

  • UPDATE

Un bătrân în vârstă de 75 de ani din Arad a murit, duminică, la câteva minute după ce a votat la alegerile prezidenţiale, el prăbuşindu-se la aproximativ 200 de metri de secţia de votare.

Potrivit MEDIAFAX, incidentul a avut loc lângă secţia de votare nr. 73 de pe Strada Ilarion Felea din municipiul Arad, unde un bărbat de 75 de ani a căzut pe stradă, la aproximativ 200 de metri distanţă de secţia de votare din care ieşise. Martorii care l-au văzut pe bătrân căzând pe trotuar au sunat la 112, însă medicii sosiţi la faţa locului nu l-au putut salva pe bătrân, fiind declarat decesul. Medicii au afirmat că, cel mai probabil, bătrânul a făcut infarct.

Un incident similar a avut loc în faţa secţiei de votare nr. 2 din centrul Aradului, unde un bătrân de 80 de ani s-a prăbuşit pe stradă. Medicii l-au dus la spital, unde s-a constatat că este în evidenţe cu probleme cardiace.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din judeţul Vrancea, cunoscut cu probleme cardiace, a murit, duminică, la scurt timp după ce a votat. Incidentul s-a produs în localitatea Bârseşti.

Surse din poliție au precizat că bărbatul a mers la vot, iar la puţin timp după aceea a căzut în stradă, la aproximativ 100 de metri de secţia de votare. Medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul acestuia.