16.4 C
București
duminică, 28 mai 2023 - 6:37
No menu items!

PREZIDENȚIALE 2014. Cum influențează baronii locali portofoliile din Guvern, cu prezența la vot

spot_img

Primarul Constanţei a declarat, din faţa urnei de votare că, dacă județul Constanța face prezență bună la vot, se alege cu un minister

Radu Mazare 2_SZ

Mazăre a venit însoțit la vot, pentru prima dată de locuitori din județ și nu însoțit de celebrele domnișoare. El le-a subliniat celor care erau lângă el, dar și jurnaliștilor care i-au luat declarații, că cei care i-au fost alături au fost locatarii cartierului social Henri Coandă.

Ştiu ce o să mă întrebaţi, de ce nu am venit cu fete. Păi, mă, la vot vii întotdeauna cu cine iţi e drag. E adevărat că îmi sunt drage fetele şi vin şi cu fetele la vot , dar de data asta am venit cu câţiva dintre oamenii care imi sunt dragi din cartierul Henri Coandă. Aşa am simţit, să nu vin cu fete, cu ei. Dacă Constanţa are o prezenţă bună la vot, aveţi posibilitatea să vă alegeţi un minister!

Radu Mazăre

Primarul Constanţei a susţinut că şi-a dat votul pentru o „ţară care să revină la normal”, „nu să mă păzesc încontinuu”.

Construcția  cartierului social Henri Coandă face obiectul unui dosar penal al DNA București, unde Mazăre este acuzat alături de fratele lui că au luat mită de la afaceristul Abraham Morgenstern, antreprenorul companiei de construcții.