3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 3:09
No menu items!

PREZIDENȚIALE 2014. Crin Antonescu: Nu i-am returnat votul din 2009 lui Victor Ponta

spot_img

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a votat, duminică, la Școala nr. 73 “Barbu Delavrancea”, din sectorul 3 al Capitalei

Crin 2_SZ

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a votat, duminică, la alegerile prezidenţiale, la o secţie de votare din Capitală. Antonescu a declarat că şi-a exercitat acest drept în semn de respect faţă de cei care îşi pun speranţa în votul exprimat în această zi, menţionând că nu a avut “dubii” asupra opţiunii sale.

Am venit astăzi la vot din respect pentru acest drept fundamental, care este până la urmă cel mai important câştig al nostru în ultimii 25 de ani şi din solidaritate cu toţi compatrioţii care astăzi, exprimând un vot, indiferent cu cine votează, îşi pun în acel vot o speranţă.

Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost întrebat dacă nu a avut dubii, având în vedere că şi-a exprimat foarte repede opţiunea electorală. “Nu am avut, nu numai dubii”, a mai spus fostul lider PNL.

Antonescu a mai fost întrebat dacă a “returnat” votul primit în 2009 de la Victor Ponta. “Nu, pentru că votul acela nu a fost chiar un împrumut, că nu m-a anunţat”, a mai spus Antonescu.