20.7 C
București
vineri, 29 septembrie 2023 - 1:10
No menu items!

Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit „subit și inexplicabil” la 25 de ani

spot_img

Peaches Geldof

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiică a muzicianului Bob Geldof şi a regretatei Paula Yates, a murit luni, la vârsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind încă stabilite, informează bbc.com.

 „Suntem extrem de îndureraţi”, a declarat tatăl său, confirmând decesul vedetei. „Era cea mai rebelă, cea mai amuzantă, mai inteligentă şi cea mai bună dintre noi toţi”, a mai spus acesta, conform bbc.com.

Reprezentanţi ai poliţiei, care au fost chemaţi la o adresă din Kent luni, în jurul prânzului, au declarat că decesul vedetei este, în prezent, tratat ca „inexplicabil şi subit”.

Peaches Geldof avea 11 ani când mama sa a murit. Născută în 1989, Peaches Honeyblossom Geldof a început o carieră în media la vârsta de 15 ani, când a început să scrie pentru revista Elle.

A părăsit casa părintească la vârsta de 16 ani şi a continuat să lucreze pentru The Telegraph şi The Guardian, dar şi pentru emisiuni de televiziune, precum „OMG! with Peaches Geldof”, transmisă pe ITV2.

De asemenea, ea a lucrat ca model şi, săptămâna trecută, a participat la lansarea liniei vestimentare F&F a celor de la Tesco, în Londra.

Prezentatoarea TV era căsătorită cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala şi Phaedra. Ea a mai fost căsătorită cu rockerul Max Drummey, dar cei doi s-au despărţit în 2009, după şase luni de căsnicie.

Mama jurnalistei, prezentatoarea TV Paula Yates, a murit din cauza unei supradoze de droguri în septembrie 2000, după ce s-a despărţit de Bob Geldof şi a început o relaţie cu solistul INXS, Michael Hutchence, care a murit, la rândul său, în 1997.

Într-un interviu acordat, în 2012, publicaţiei Elle, Peaches a declarat că nu şi-a revenit mulţi ani după moartea mamei sale. „Îmi aduc aminte de ziua în care mama mea a murit şi îmi este destul de greu să vorbesc despre asta. Am mers la şcoală a doua zi, pentru că mentalitatea tatălui meu era ‘păstrează-ţi calmul şi mergi înainte'”, a declarat aceasta.

„Aşadar, toţi am mers la şcoală şi am încercat să ne comportăm ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar se întâmplase. Nu am plâns la înmormântare. (…) Nu am plâns-o pe mama până pe la vreo 16 ani”, a mai afirmat vedeta TV.

Ultimul ei mesaj pe Twitter, publicat duminică, prezintă o poză cu ea, copil fiind, în braţele mamei sale.

 

C.A.