-3.7 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 7:13
No menu items!

Prețurile pentru Revelion în Poiana Brașov, mai mari decât în Dubai

spot_img

Prețurile pentru cei care vor să își petreacă Revelionul la munte sunt destul de piperate anul acesta, astfel că, trei zile de cazare în Poiana Brașov, în perioada sărbătorilor de iarnă, costă cât un sejur de șapte zile în Dubai, cu cazare la hotel de patru stele.

O cameră dublă şi mic dejun, în perioada sărbătorilor de iarnă, costă 5.000-6.000 lei în Poiana Brașov, bani cu care un turist poate merge chiar şi în destinații exotice timp de șapte zile la hoteluri de 3-4 stele.

Spre exemplu, un sejur de șapte zi­le cu plecare pe 30 decembrie în Dubai, costă circa 1.600 de euro de per­soa­nă, cu cazare la un hotel de patru stele.

Conform unei platformei de rezervări, circa opt unități de cazare de patru stele din Poiana Brașov sunt rezervate complet, astfel că mai există disponibil doar 12% din capacitatea de cazare în această stațiune.

Prețurile mari din perioada Revelionului reflectă de fapt şi costurile pe care le au unitățile de cazare cu organizarea unei petreceri în seara dintre ani, iar aici în funcție de hotel, pot fi oferite concerte live, masa festivă, acces la spa şi alte facilități, conform Antena 3.