10.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 19:47
No menu items!

Presupusul fiu al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerării

spot_img

Sergiu Nicolaescu, în continuare la terapie intensivăLucrurile iau o întorsătură neașteptată în cazul lui Sergiu Nicolaescu. La Registratura Judecătoriei Sectorului 1 a fost depusă o cerere pentru suspendarea incinerării maestrului Nicolaescu.

Cererea nu a primit număr de înregistrare, deci nici termen de judecată, iar autorul este este un presupus fiu pe care Sergiu Nicolaescu l-ar fi avut în urma unei povești de dragoste, în anii ’50, al cărui nume nu a fost făcut public.

Într-un interviu din 2010, regizorul și-a exprimat convingerea că avea un copil cu o femeie pe care a întâlnit-o în 1956. „Era prin 1956, cred. A fost o femeie care m-a ales, să spun aşa. M-a ales să fiu tatăl copilului ei. Stătea pe aici, prin apropiere, într- o vilă mare, frumoasă. Era măritată. Roxana. Roxana Ghiaţă.”

„Culmea, pe soţ îl chema tot Nicolaescu. Era inginer. Ea a născut un copil, un băiat. Sunt convins că era al meu. Dar a plecat în altă ţară la scurt timp. O vreme am încercat să aflu ce fac, pe unde sunt. N-am reuşit. Apoi au trecut anii şi am considerat că e prea târziu să mai intervin în viaţa cuiva”, a precizat atunci Sergiu Nicolaescu.

D.M.