Președintele și premierul au hotărât să organizeze alegeri anticipate, în același timp cu alegerile locale din luna iunie

Premierul Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au decis organizarea de alegeri anticipate, care ar putea avea loc în același timp cu alegerile locale.

Ludovic Orban a făcut anunțul imediat după ședința de vineri pe care a avut-o cu Iohannis, la Cotroceni, dar a refuzat să spună dacă va demisiona din funcție, spunând că nu vrea “să dezvăluie strategia”: “Ar fi util și bine să fie simultan cu localele în cazul în care vom reuși să derulăm procedura necesară, la o dată cât mai apropiată de locale dacă nu va fi posibil odată cu localele. România are nevoie de alegeri anticipate”, susține premierul.

“Românii au arătat clar la referendum, la alegerile pentru PE și prezidențiale că nu mai vor PSD la putere, că Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână și este absolut necesar ca puterea să revină la popor și cetățenii să-și aleagă reprezentații și Parlamentul să fie oglinda fidelă a opțiunilor cetățenilor români, care să fructifice la maxim beneficiile apartenenței la UE”, a mai declarat Ludovic Orban.

 

 

 

NICIUN COMENTARIU