Președintele PSD Vaslui, ironic la adresa demersului anti-Dragnea

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune despre scrisoarea din PSD că ”lucrurile trebuiau scoase la suprafaţă” pentru a primi răspunsuri. ”Până la CEX lucrurile se vor mai înfierbânta, dar este suficient răgaz pentru o discuţie serioasă”, a spus Buzatu.

„După foarte multe discuţii pe această temă, iată că a apărut un document care formulează anumite nemulţumiri şi sugestii de rezolvare a situaţiei create ca urmare a CEX-ului desfăşurat anterior şi a evoluţiilor din ultima perioadă. Cred că scrisoarea trebuie să fie studiată foarte bine de către membrii CEX şi apoi să aibă loc discuţii în CEX. Scrisoarea este moderată, nu cere decât demisia preşedintelui partidului, ceea ce înseamnă că lucrurile vor beneficia de o atenţie specială şi de o dezbatere. Eu cred că lucrurile trebuiau scoase la suprafaţă, pentru ca să li se răspundă şi să putem să continuăm. Singura chestiune care rămâne de discutat este atitudinea celor care sunt implicaţi în această dezbatere şi dacă, la final, vor înţelege că trebuie să încheiem cu nişte concluzii care să ne permită să mergem mai departe”, a declarat Dumitru Buzatu, citat de stiripesurse.ro.

Președintele PSD Vaslui a precizat că persoanele care cer demisia lui Liviu Dragnea justifică această solicitare într-un anumit fel, iar cei care nu sunt de acord, vor justifica poziţia lor într-un alt fel.

“Lucrurile acestea trebuie discutate. Până la CEX lucrurile se vor mai înfierbânta, dar este suficient răgaz pentru o discuţie serioasă”, a mai spus Dumitru Buzatu.

R.D.

foto: B1Tv

NICIUN COMENTARIU