1.5 C
București
luni, 6 februarie 2023 - 14:09
No menu items!

Președintele Klaus Iohannis a stâlcit comorbiditățile

spot_img

Președintele Klaus Iohannis a reușit să greșească forma celui mai des-utilizat substantiv din această pandemie. Liderul de la Cotroceni a spus “comorbități”, în loc de “comorbidități”, în răspunsul oferit la întrebarea unui jurnalist, au remarcat jurnaliștii de la Edupedu.

Întrebat când preconizează că va începe vaccinarea populației, președintele Klaus Iohannis a răspuns:

“Cei din comisie care se ocupă de relația directă cu producătorii de vaccin ne-au spus că este destul de probabil ca primele tranșe de vaccin să vină la începutul anului viitor. Va continua livrarea tranșelor până când vor fi toate livrate. Însă vaccinarea în masă, deci a populației care nu este nici în prima linie, nici cu comorbități, nici cu sensibilități, se va produce probabil în primăvară”.

Klaus Iohannis a mers, sâmbătă, în vizită la call-centerul DSP București, voluntarii fiind testați cu o zi înainte de întâlnirea prezidențială.

”Am înţeles şi eu că a fost o acţiune de testare voluntară, mulţi s-au testat şi mi se pare un lucru foarte bun. Cum este o activitate voluntară ceea ce fac ei, cred că dacă li se pune la dispoziţie o testare, tot pe bază voluntară, este un lucru foarte bun. Se simt şi ei mai siguri şi pot lucra cu mai mult spor”, a spus Iohannis, întrebat dacă este adevărat că înainte de vizita lui a fost necesar ca voluntarii să fie testaţi.

Sursa: Edupedu.ro