18.6 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 14:22

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: “Vlad Voiculescu este gol în suflet și-n cap!”

PSD a anunțat, luni, că depune moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, care a dovedit că “este gol în suflet și-n cap”, iar scuzele sale, după situația revoltătoare de la Spitalul Foișor sunt “penibile”. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, că a văzut că unii liberali au cerut și ei demisia lui Vlad Voiculescu, așa că speră că aceștia “nu vor fi ipocriți” la votul moțiunii.

“Cerem ca în această săptămână să fie dat votul. Ministrul Voiculescu este vinovat de ce se întâmplă cu gestionarea pandemiei, suntem pe locul 10 la nivel mondial pe mortalitate. Poate domnul Cîțu dorește primul loc, doar asta ar justifica menținerea în continuare a domnului Voiculescu. Scuzele lui sunt penibile, să ieși să spui că pacienții de la Foișor erau fericiți demonstrează că domnul Voiculescu este gol în sufel și-n cap!”, a declarat președintele PSD într-o conferință de presă.

Întrebat cu privire la demersul colegei din Parlament, Laura Vicol, care a anunțat că va depune plângeri penale împotriva ministrului Justiției și a ministrului Sănătății, Ciolacu a declarat că PSD susține acest lucru.

„Este cazul ca justiția să-și facă datoria. M-a informat și pe mine și e dreptul doamnei Vicol să depună aceste plângeri penale. Nu ne uităm ce se întâmplă? Vorbim de vieți omenești. Cât mai acceptăm să moară români și ei să se certe la televizor. Este cazul ca justiția să-și facă datoria. Au batjocorit și morții. Este cazul ca instituțiile statului să-și facă datoria”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Emanuel Stan