0 C
București
vineri, 8 decembrie 2023 - 9:06
No menu items!

Premiu pentru cel mai bun concept de afaceri

spot_img

Marius Dan Croitoru, antreprenor român aflat acum în schimb de experienţă în Slovenia prin intermediul Fundaţiei Danis pentru Dezvoltare Managerială, a fost nominalizat şi a câştigat premiul cel mare în valoare de 3 000 de euro, la cea de-a treia categorie a concursului Erasmus Entrepreneurship Awards 2012- cel mai bun concept de afacere.

Este vorba despre crearea unui CV electronic format din acțiunile pe internet ale unui utilizator online, cum ar fi contribuţiile aduse unei publicaţii, competiţii online sau alte reuşite. Biografia de pe net nu poate fi modificat cu informaţii false şi poate fi folosită de orice angajator ce îşi doreşte o eficiență mai mare pentru costurile legate de recrutare şi o încredere sporită în informaţiile primite de la aplicanţii săi.

Marius Dan Croitoru este primul antreprenor selectat de Fundaţia Danis pentru realizarea unui schimb de experienţă, în cadrul proiectului Viitori Antreprenori Europeni care a început la 1 mai 2012. În ultimele luni, alţi 12 viitori antreprenori sau oameni de afaceri care şi-au deschis un business au fost selectaţi de Fundaţia Danis pentru a participa în acest program, aflându-se acum în perioada de căutare a unui antreprenor gazdă.

Proiectul Viitori Antreprenori Europeni, finanţat prin programul Erasmus for Young Entrepreneurs, se derulează în parteneriat cu Institutul postliceal Phoenix (lider de parteneriat) din Cluj-Napoca şi Quarter Mediation din Olanda. Până la începutul anului 2014, Fundaţia Danis îşi propune să implice în acest program 45 de antreprenori aflaţi la început de afacere şi 35 de antreprenori cu experienţă din România şi Olanda.