19 C
București
marți, 18 mai 2021 - 21:14

Premierul s-a izolat în Palatul Victoria după ce a avut contact cu un jurnalist confirmat pozitiv. Ce alți politicieni au fost invitații ziaristului Silviu Mănăstire

spot_img

Premierul Ludovic Orban a ales să se izoleze în biroul de la Palatul Victoria, după ce a aflat, duminică seara, că jurnalistul Silviu Mănăstire, la emisiunea căruia a participat marți, 29 septembrie, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Orban susține că și-a anulat participarea la toate evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie și a solicitat tot azi, efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus, susține biroul de presă al Guvernului.

Premierul Orban nu se consideră contact direct, ci susţine că a purtat mască la sosirea în studio, iar în timpul emisiunii, când nu avea mască, a stat la distanţă de realizatorul TV.

Orban nu este singura persoană care a participat la emisiunea “Dosar de politician” de la B1 TV. După premierul Orban, miercuri şi joi, invitaţii lui Mănăstire au Nicuşor Dan şi Nelu Tătaru. Cei doi nu au transmis deocamdată dacă urmează să intre în izolare. Ludovic Orban a mai participat și duminică seara împreună cu Nicușor Dan, la ao altă emisiune televizată, la România TV.

În cursul săptămânii trecute, premierul a avut ședință de guvern, a fost la câteva ministere și în deplasări în țară.