16.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 20:39

Premierul nu le-a spus nici părinților că a fost arestat în SUA. A plătit singur 1.500 dolari, amenda și cheltuielile de judecată

spot_img

Florin Cîțu nu le-a spus părinților că a fost arestat în SUA, conform declarațiilor tatălui premierului, pentru fanatik.ro. Vasile Cîțu a mai declarat că fiul lui deranjează foarte multe persoane deoarece este un om corect, care nu se abate de la reguli, iar atacul nu este deloc întâmplător. 

“Când era în America țineam legătura la telefon și parcă nu ne-a zis atunci direct de problema asta, probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții”, a declarat tatăl premierului pentru sursa citată.

Vasile Cîțu mai susține că fiul său este vizat de aceste dezvăluiri doar pentru că s-a înscris în cursa pentru șefia PNL.

“Florin deranjează, că e un om corect, nu se abate de la reguli și e serios. De ce credeți că apar acum lucrurile astea? Ar trebui să le fie rușine”, a mai spus Vasile Cîţu.

Florin Cîțu a fost prins de politiști, când avea 28 de ani, beat la volan într-o intersecție din orașul Ames din statul Iowa. Florin Cîțu a fost condamnat la 26 martie 2001 la două zile de închisoare și 1.000 de dolari amendă pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, Cîțu a achitat și cheltuielile de judecată de 500 de dolari. El a declarat miercuri, la apariția informației, că a fost o amendă mare și că a trebuit să își vândă mașina ca sa o poată achita.

M. Nedelcu