9.2 C
București
sâmbătă, 27 februarie 2021 - 20:37

Premierul Florin Cîțu, pus la zid pe Facebook după o postare pe tema incendiului de la “Matei Balș”

Premierul Florin Cîțu a fost pus la zis pe Facebook de zeci de utilizatori, după o postare în care laudă intervenția de la Institutul “Matei Balș”. 

„În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, scrie, vineri, pe Facebook, Florin Cîțu.

El menționează că „din primul moment” am activat Planul Roșu și împreună cu Ministerul de Interne și prefectul municipiului București a luat toate măsurile ca situația să fie stabilizată rapid.

„În același timp au fost identificate locuri în alte spitale din București unde au fost transferați imediat mai mulți pacienți. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiții sigure. Un lucru este cert, de această dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă. Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile”, conchide premierul.

Postarea premierului a fost primită, însă, de utilizatorii rețelei de socializare cu critici dure și chiar cu cereri de demisie. Iată doar câteva dintre acestea: