10.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021 - 8:11

Premierul Cîțu vorbește la pereți. Coordonatorul tehnic al PNRR a plecat în concediu la trei zile după interdicția impusă de premier

spot_img

Coordonatorul tehnic al PNRR, Nicolae Toderaş, a plecat în concediu, în ciuda interdicţiei impusă de premierul Florin Cîțu care a anunțat, în mod expres, că funcționarii din administrația publică, implicați în PNRR să nu plece în concediul până ce proiectul nu este finalizat și aprobat.

Potrivit newsweek.ro, Nicolae Toderaş, coordonatorul tehnic al PNRR a plecat în concediu, la doar câteva zile după ce premierul a interzis expres acest lucru.

“Avem un mesaj foarte clar pentru toţi cei care lucrează la PNRR – şi aici mă refer la funcţionarii din administraţia publică. Trebuie să ştiţi că nu puteţi să mergeţi în concediu până nu avem acest PNRR aprobat. (…) Este responsabilitatea noastră şi a celor care lucrează la acest proiect să avem cel mai bun PNRR. De aceea trebuie să luaţi toate observaţiile Comisiei Europene şi să le trataţi cu mare, mare atenţie. Dacă, cumva, din cauza unei tratări superficiale a acestor observaţii de către un funcţionar sau oricine, la orice nivel din administraţia publică, vom avea probleme cu PNRR, vă garantez că acea persoană sau acele persoane pleacă acasă. Nu ne jucăm cu aşa ceva.” a fost mesajul premierului Florin Cîțu pe 11 iunie.

Nicolae Toderaş, coordonatorul tehnic al PNRR a plecat în concediu, iar cererea sa a fost aprobată în 14 iunie.

Contactat de către Newsweek România, Toderaș a confirmat că este în concediu.

Foto: Newsweek