17.6 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 17:52

Premierul anunţă o întâlnire cu social-democraţii pe PNRR: “Să vedem dacă Ciolacu va da curs invitaţiei”

spot_img

Premierul Florin Cîţu a declarat că va avea o întâlnire joi, de la ora 15.00, cu social-democraţii pentru a discuta despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Asta dacă reprezentanții PSD vor da curs invitaţiei.

Șeful Guvernului a avut miercuri o discuție cu responsabilii din Guvern pentru a vedea care este stadiul proiectelor.

„Am avut o discuţie mai lungă despre PNRR. Am vrut să mă asigur că şi miniştrii Guvernului îşi fac treaba pe partea tehnică. Mâine la ora 15.00 voi avea o întâlnire cu reprezentanţii PSD exact pe această temă. La buget i-am spus domnnului Ciolacu să vină să-i prezint bugetul, dar nu a venit, în pandemie i-am spus să vină să discutăm, dar nu a venit. Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitaţiei să discutăm despre un program care îi interesează pe toţi, PNRR. Deci mâine la ora 15.00 e această întâlnire”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.

Marcel Ciolacu a menționat că va avea o întâlnire la Guvern, alături de partenerii sociali ai PSD şi experţii din interiorul partidului, cu premierul Florin Cîţu şi ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea pe tema PNRR.

„În primul rând PNRR trebuie să fie prezentat în Parlament. Nu este o cerinţă de a exista un vot. Anumite state au făcut şi acest vot, până la urmă generic. Credem că cel mai important este să fie prezentat  Urmează ca eu, împreună cu partenerii sociali ai PSD şi cu experţii din interiorul partidului  să avem o întâlnire se pare la Guvern cu prim-ministrul şi cu ministrul Fondurilor Europene”, a precizat Marcel Ciolacu.