6.1 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 1:59

Premierul a fugit din conferința de presă în care se puneau întrebări despre proteste

Premierul Florin Cîțu a plecat brusc dintr-o conferință de presă a partidului, în timp ce ziariștii îl întrebau mai multe detalii despre măsurile luate împotriva celor care au organizat protestele anti-mască și anti-restricții din week-end-ul ce a trecut.

“Eu îi înţeleg pe români că, după un an de zile, au obosit. Toţi am obosit. Ne luptăm cu pandemia de un an de zile și am făcut toate eforturile. Am comandat doze de vaccin mai multe decât am avea nevoie pentru a ne asigura că, dacă este nevoie, şi anul viitor vom avea acest vaccin. Dacă nu este nevoie, vom putea să exportăm pentru că trebuie să ajutăm şi populaţia din jurul României dacă vrem să scăpăm de pandemie. Vom facem toate eforturile şi sunt gata să stau la masă cu oricine vine cu soluţii pentru a-i ajuta pe români în această perioadă dificilă”, a răspuns, la primele întrebări, Florin Cîțu.

Ziariștii au insistat să li se răspundă despre sancțiunile aplicate în cazul protestelor , întrebare adresat și anterior. Florin Cîțu nu a vrut să mai răspundă însă, ba mai mult, a și plecat din conferința de presă, mulțumindu-le jurnaliștilor pentrru participare.

Cora Dumitrescu