16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 10:25
No menu items!

Prefectul Capitalei: Fără petreceri de Paște. Maximum 10 persoane invitate acasă

spot_img

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că în noaptea de Înviere nu sunt permise petrecerile nici măcar acasă. Avertismentul a fost lansat după ce restricțiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19 au fost relaxate în Bucureşti.

Prefectul Capitalei a atras atenţia că, în cazul în care vor fi descoperite petreceri în cluburi, acestea vor fi închise pentru mai multă vreme.

„Nu există petreceri, adică petrecerile nu pot fi organizate niciunde, nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi, niciunde. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe. Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită, dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans și așa mai departe ”, a declarat Alin Stoica.

Prefectul a precizat că putem primi acasă maximum zece invitaţi şi, pe cât se poate, e bine să fie din aceeaşi familie.

„Dacă ne uităm, de exemplu, că pentru activitățile de recreere în aer liber avem voie 10 persoane care nu locuiesc în mod permanent împreună, ar fi o regulă bună să nu depășim 10 persoane nici la interior. Vorbim de persoane care nu se întâlnesc în mod frecvent, că dacă vorbim de familii, atunci vorbim de altceva”, a arătat Alin Stoica.