2.2 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 15:34
No menu items!

Predoiu: Susţinem orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, chiar dacă vine din partea PNL

spot_img

Predoiu_SZ

PDL susţine orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, “chiar dacă vine din partea PNL“, a declarat, luni, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu. Predoiu a arătat că, în cazul în care va exista o moţiune de cenzură, democrat-liberalii o vor sprijini.

Susţinem orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, chiar dacă vine din partea PNL. Ne bucură faptul că, măcar în declaraţii, deocamdată, liderul PNL dă semne că ar vrea să revină pe calea cea bună, aşteptăm şi aceste fapte. Deocamdată, faptele din trecut îl trag în jos pe domnul Antonescu, mă refer la ce s-a întâmplat în vara lui 2012. Dar, dacă va fi să fie moţiune de cenzură contra Guvernului Ponta, o vom susţine, o vom sprijini.

Cătălin Predoiu

prim-vicepreşedintele PDL

Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat, vineri, că ar vrea să înfiinţeze o comisie parlamentară de anchetă privind activităţile premierului Victor Ponta, pe motiv că le-ar lua apărarea baronilor PSD cercetați de DNA. De asemenea, liderul liberal nu a exclus o eventuală colaborare cu partidele din opoziţie pentru o eventuală moţiune de cenzură.

R.D.