1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:19
No menu items!

Predoiu se bate cu Falcă. Vezi pentru ce

spot_img

Predoiu_Falca_SZ

Cătălin Predoiu se va lupta cu Gheorghe Falcă, în cursa internă a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Astfel, surse din conducerea PDL Arad, citate de Mediafax, au anunțat vineri că, joi seară, în ședința Biroului Permanent Județean, au avut loc discuții pe tema intrării lui Gheorghe Falcă în cursa pentru desemnarea candidatului la prezidențiale. Potrivit surselor citate, Falcă a spus, în cadrul şedinţei, că doreşte o competiţie în PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, astfel încât Predoiu să nu fie singura propunere. Primarul Aradului ar fi afirmat că nu doreşte să ajungă preşedintele ţării, dar participarea sa în cursa internă a PDL ar da ocazia filialei judeţene să devină mai cunoscută în ţară.

Gheorghe Falcă a declarat vineri că, deocamdată, preferă să nu comenteze acest subiect şi că va aduce lămuriri în cursul zilei.

Potrivit surselor din PDL Arad, Falcă va face un anunţ vineri seară, la Consiliul de coordonare municipal, în cadrul căruia vor avea loc alegeri pentru conducerea organizaţiei municipale. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă şi sunt aşteptaţi 2.500 de invitaţi.

La rândul lui, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, fost ministru al justiţiei, a anunţat, joi seară, că se înscrie în cursa internă a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din 2014. 

Da, mâine (vineri – n.r.) mă voi înscrie în cursa internă din PDL pentru selectarea candidatului la prezidenţiale. E o cursă care începe imediat ce candidaturile vor fi validate şi va dura până în jur de 15 decembrie. E o cursă care va desemna acel candidat care poate să înfrângă un contracandidat al stângii. PDL face un efort fără precedent, este primul partid care nu stabileşte candidatul la masa verde, într-un birou. E primul partid care dă dovadă de curaj.

Cătălin Predoiu

prim-vicepreședinte PDL

Raluca Dan