3.9 C
București
sâmbătă, 6 martie 2021 - 6:51

Predoiu: Nu se pune problema unui tandem între mine şi MRU la prezidenţiale

Predoiu_SZ

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, că “nu se pune problema” unui tandem între el şi Mihai Răzvan Ungureanu la prezidenţiale.

Ieri (duminică – n.r.) am fost cu fetiţa mea la Junii Braşovului şi pe stradă m-am întâlnit cu domnul Ungureanu, l-am salutat civilizat. Eu cred într-o Românie în care oamenii se salută pe stradă chiar dacă au opinii politice diferite, chiar dacă sunt competitori politici, cred într-o ţară normală şi am făcut un gest normal. Orice speculaţie pe marginea acestui gest normal rămâne doar o speculaţie. Deci, dezmint categoric o astfel de informaţie, nu au avut niciun fel de discuţii politice. (…)Nu se pune problema unui astfel de tandem.

Cătălin Predoiu

prim-vicepreședinte PDL

Cătălin Predoiu a arătat că a fost desemnat candidatul PDL pentru prezidenţiale printr-o campanie internă a partidului, 130.000 de membri ai PDL dându-şi votul pentru această candidatură. “Aşa ceva nu lasă loc de intepretări sau de jocuri sau speculaţii. E o chestiune serioasă şi nu am de gând să glumesc pe seama ei, nu-i voi dezamăgi pe cei care şi-au pus încrederea şi în mine şi mi-au dat acest mandat“, a adăugat Predoiu.

Și preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că zvonurile privind un posibil tandem Predoiu-Ungureanu “sunt şopârle de campanie“.

R.D.